Turforslag

Lurer du på hvilke turer du kan ta når du er på Steinkjer. Her får du gode tips om ruter som kan være greie å besøke, når du først er i kommunen.
For å se turene må du være registrert på cachetur.no

Norges Geografiske Midtpunkt
6 timer | 23 km | 36 cacher
Visste du at Norges Geografiske Midtpunkt ligger i Steinkjer Kommune, ikke langt fra kommunegrensa mellom Steinkjer, Verdal og Snåsa? Vel, nå har du mulighet til å ta turen innover til Midtpunktet. Langs ferden ligger det 33 tradbokser, en letterbox, en multi, en mystery samt en earthcache. God tur og nyt den flotte trønderske naturen på tur innover svillestien til Midtpunktet
Vis turmal på cachetur.no

 

Verdens største stol
5 timer | 14 km | 16 cacher
Visste du at verdens største stol befinner seg på toppen av fjellet Oftenåsen på Steinkjer? Siden stolen kom på toppen har folk valfartet opp til toppen for å få tatt et bilde sammen med den. Velger du den lengste turen så får du med deg masse frisk luft og mange flotte cacher på turen.
Vis turmal på cachetur.no

 

Byafjellet Rundt
25 cacher
Byafjellet er et kjent turmål for Steinkjers innbyggere. For å komme seg opp på toppen har du flere valgmuligheter. Det beste er å ha to biler, slik at man kan gå fra ene siden til den andre. Du kan også velge å gå ned fra Byasætra som gir en litt kortere tur. Ta med mat og drikke å nyt utsikten fra toppen utover hele Steinkjer.
Vis turmal på cachetur.no

 

Økoparken
3 timer | 5 km | 19 cacher
Økoparken er en flott park i Steinkjer. Her er det flott og ta med seg sine barn på en liten runde. Masse flott å se på samt muligheten til å leke seg i naturens egen lekeplass. Tar du hele runden får du også med deg området til Egge Museum, gravhaugene og Egge Kirke.
Vis turmal på cachetur.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>